Nejste přihlášen/a.
Dobrý deň, ja by som potrebovala radu,,
Žijem v Prahe a pracujem ako predavačka, čo ma samozrejme nenaplňa, preto by som sa chcela dať dialkovo na školu, ale neviem si rady. Vyštudovala som strednú školu potravinársku, a práca s mikroskopom ma veľmi priťahuje.
Velmi ma zaujíma hmyz, teda biologia,, arachnologia, zoologia, a skúmanie častí tiel pod mikroskopom,
a neviem na akú školu ísť , Hrozne by som chcela do budúcnosti prácu, do ktorej by ma to ťahalo a bola s nej nadšená.
Nájde sa niekto, kto mi poradí, ako si zmeniť život?
Vopred ďakujem,
Nika
Holka zlatá, těžká rada. Ty tam jsou doby, kdy člověk studoval a pak i dělal to, co ho baví. Znám spoustu filosofů, psychologů a jiných humanitně zaměřených lidiček, co ve finále musí pracovat rukama. Třeba i v tom obchodě. Být Vámi, zkusil bych nějakou alespoň trošičku zaměřenou školu technického rázu - třeba vysokou školu chemicko-technologickou. Tu má, mám takový pocit, i ten obrýlený pán sovího jména, co dělá ministra a je strašně chytrý a všichni ho maj rádi .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.