Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pověst o Chodově

Od: miraa odpovědí: 4 změna:

Dobrý den mam úkol napsat pověst o Chodově u K.Varů.Prosim jak hledám tak hledám a nic nemam.Stránky města chodova jsou mestochodov.cz/.... Prosim pomocte mi vyhledat nějakou tu pověst.Předem děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na domacich ukolech tohoto typu je pekne, ze si clovek muze vymyslet.

Vymysli si tedy nejakou bachorku, nebo prevezmi nejakou, ktera se vztahuje k jinym mistum a trochu ji treba jen uprav a zasad ji do Chodova.

A mas vystarano.

hodnocení

0x
Taky jsem nic nevygooglil, ale napadlo mi zkusit se obrátit o radu a pomoc třeba na chodovskou knihovnu nebo na infocentrum, Kontakty jsem nakonec našel na oficiálních stránkách města.knihovna knihovnachodov.cz/... , mkchodov@volny.czinfocentrum infocentrum @mestochodov.cz

regi*
hodnocení

0x

Je-li ve městě či okolí hrad, zámek, zřícenina... zkusila bych se optat tam. Sice teď není sezona, ale třeba odpoví na telefonát/e-mail.

lidus*
hodnocení

0x

cestovani.kr-karlovarsky./...
doplněno 13.03.11 11:35:

absolventi.gymcheb.cz/...

Zkuste pátrat, do vyhledavače zadávat zkusmo vše možné, já zkoušela např. krušnohorské pověsti, karlovarsko, sokolovsko. Vy víte líp jako já které staré stavby v okolí máte a tak určitě něco najdete.
doplněno 13.03.11 11:54: hamelika.cz/...
kpufo.cz/...

Ještě zkuste zde a je mi líto odcházím na oběd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]