Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hrozí mi dva z chování na konci 9. Třídy

Od: martinnnn odpovědí: 3 změna:
Nechtěně jsem udělal blbost a teď za ni dostanu poznámku, ale bojim se že se ta poznámka dostane k ředitelství a ta mi udělí 2 z chování. Počítá se 2 s chování na gymnázium Na Zatlance i když je to už po odevzdání přihlášek a všech dokumentů?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mll
hodnocení

0x

Pochybuju, že to na přijímací řízení bude mít nějaký vliv, pololetní vysvědčení už je rozdané a to koncové budete ukazovat jen jako důkaz dokončení základní školy (podmínka vstupu na střední školu). Mohlo by to jen přinést nechtěnou pozornost, přecejenom známka z chování je úplně navrchu. Jestli se to někam zohledňuje to opravdu nevím. Nám tvrdili na průmyslovce hned na začátku, že všichni začínáme jako "tabula rasa," že nikdo výsledky přijímaček (natož vysvědčení) zkoumat nebude.

ltz
hodnocení

0x
Nejspíše přihlédnou k celkovému tvému chování a vystupování a jestli to byla jen jedna poznámka, tak by to více nemuseli řešit. A máš asi dobrý prospěch, kdyz chceš studovat. Možná kdyby si byl nějaký násilník, lempl, čtyřkař...

lmgify
hodnocení

0x

Podle jejich webu známku z chování vůbec neuvažují.

Počet podaných přihlášek:

Hrozí mi dva z chování na konci 9. Třídy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]