Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, včera mi přišel dopis o ukončení studia na VŠ. Chtěla bych se znovu přihlásit, tentokráte na jinou školu, tzn., že bych chodila do školy znovu od října. Co proto mám dělat? V dopise je uvedeno, že mi bylo studium ukončeno ke dni 28.2.2011. Musím se hlásit na pracák a říct jim tam, že práci nesháním a budu znovu studovat nebo musím platit zdravotní pojištění až do října? Děkuji moc.
Platit sama nebo se přihlásit, další možnost je práce přece se nebudete do října povalovat. Vy už víte, že budete na VŠ přijatá?
Jasně nějakou brigádu nebo studium angličtiny bych si chtěla najít. A že budu přijatá samozřejmě nevím... Proto se ptám. Nechci hned hledat práci s tím, že jí v říjnu pravděpodobně opustím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.