Nejste přihlášen/a.
Co si si navaril, to si aj zjedz, ale uroven anglictiny ti chvalim, za mojej mladosti sme take uzitocne slangove frazy neovladali. Pre buducnost sa spravaj normalne a nepis vulgarne srandicky tam, kde nepatria.
Nepřeháněl bych to s tou pochvalou, protože ani v té větě neunikla chyba a to v minulém čase DOESN. Takové slůvko angličtina nezná, takže doporučuji dostudovat skloňo/....
A tazateli, to už záleží pouze na tom, zda se tvoje máma umí pobavit, mávnout rukou nad totální kravinou a zda je nad věcí. Já bych na jejím místé vynadal těm učitelkám, kvůli jaké kravině mě to vůbec do školy volají a obírají mě o čas. Asi se tam nudí. Ty dnešní učitelky toho moc nesnesou. Zlaté moje dětství
Tak teď už chápu, proč někteří lidé říkají tomu joysticku co je na noteboocích (dneska už hodně zřídka, běžnější je touchpad) pindík nebo ču*ček. Ale spíš se divím, že tomu porozumněla pani učitelka (no ale poté co prezident celému národu vysvětlil, co znamená slovo pussy se neni čemu divit).
Já jsem toho pani učitelce napsal, teda v hodinách češtiny, taky mě nebavilo psát furt ty samé blbosti dokola jen kvůli tomu, abych tam doplnil správné i nebo jiné věci. Ale myslím, že jsem zůstal vždy v rovině slušné češtiny.
Coin slot je vhazovací otvor na mince (třeba u prodejních automatů), kasička je piggy bank pokud nemá tvar prasátka, tak nějak jinak, ale to už jsem zapomněl a jistě je proto milion dalších výrazů.
Opakování je matka moudrosti. Celá léta, co jsem se učil angličtinu jsme opakovali to samé dokola, a jen sem tam přibylo něco nového. Mě to třeba vyhovovalo, protože jsem se mohl odrazit od něčeho co znám. A myslím, že si nikdo nestěžoval, byli jsme rozřazeni podle úrovní, což asi na základce neni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.