Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Důvěryhodnost webové stránky akademicke-texty.cz

Od: ara odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, zda někdo z vás nemá zkušenost s webovou stránkou akademicke-texty.cz. Zpracovávají a nabízí pomoc se zpracováním podkladů k seminárním pracem, závěrečným pracem apod.. Jde mi o to, zda to není nějaký podvod a jestli své služby poskytují na patřičné úrovni, jak uvádějí na svém webu. Děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jananovo
hodnocení

0x
Nějaký update?

juraj
hodnocení

0x

Nechal jsem si zpracovávat podklady k disertační práce. Vše přoběhlo naprosto v pořádku a díky pomoci lidí z těchto webových stránek jsem úspěšně disertační práci obhájil.

vili
hodnocení

0x
Jinak, u nás ve škole by se tomu zřejmě říkalo podvod, protože obvykle student prohlašuje v úvodu, že práci vypracoval sám. A asi bych se hlavně bál takovou práci odevzdat, protože součástí práce je příprava, kterou si autor má provádět sám právě proto, aby o problematice práce něco věděl. Z předpřipravených textů už tam nemusí být ta znalost, která vznikla přípravou podkladů. Nehledě na to, že se může objevit i shoda s jinými pracemi, špatné citace, zavádějící výklad a jiné problémy, a kontrola to odhalí.
Zkušenosti s nimi ale nemám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]