Dobrý den. Potřebuji se svěřit protože mám strašně namyšlenou kamarádku. Pořád říká jak je hezká a dívá se do zrcadla a furt se upravuje a už to všechny štve, když je někdo spokojený se svým výsledkem nebo něčím, tak nejmenovaná Narciska hned řekne že ona je na tom líp a že bych to měla udělat podle ní, že ona to má vždy lepší. Nejhorší je že s ní sedím v lavici takže každý den poslouchám tyto keci a jsem z toho nanervy prosím poraďte do mám s touto " Narciskou" dělat... Děkuju
Kolik ti je roků, Danielo? Pokud ji stále považuješ za kamarádku, tak tady nepíšeš úplnou pravdu v něčem, možná ve všem, ji obdivuješ. Pokud tě štve, tak proč s ní ještě sedíš v lavici? Přesednutí se přece s třídní nebo třídním dá domluvit.
Doufám, že je už jiná doba. Já jsem si chtěla na gymplu ve čtvrťáku (už jsem měla 18) přesednout od takové "kamarádky" a tříďaska dělala zelí, že to není možný. Nakonec teda jo, ale vyslechla jsem fůru keců o zasedacím pořádku. Ale je fakt, že to bylo "za krále Klacka", je to skoro 40 let.
daniela
Učitelka mi zakázala si předsedout, a určitě k ní nevzhlizim, už od mala ji nemám ráda a jsme jen 2 holky ve třídě a všichni kluci chcou sedět spolu takže na mě zůstala Narcistka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.