Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám strašně sebevědomou ( namyšlenou) kamarádku

Od: daniela odpovědí: 9 změna:
Dobrý den. Potřebuji se svěřit protože mám strašně namyšlenou kamarádku. Pořád říká jak je hezká a dívá se do zrcadla a furt se upravuje a už to všechny štve, když je někdo spokojený se svým výsledkem nebo něčím, tak nejmenovaná Narciska hned řekne že ona je na tom líp a že bych to měla udělat podle ní, že ona to má vždy lepší. Nejhorší je že s ní sedím v lavici takže každý den poslouchám tyto keci a jsem z toho nanervy prosím poraďte do mám s touto " Narciskou" dělat...
Děkuju

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Nic, jen dotaz a to je ještě kamarádka?
daniela
hodnocení

No, asi už ne z mojí strany, ale z její strany jo

vito*
hodnocení

6x

no a je na tom líp než ty nebo ne? Evidentně k ní všichni vzhlížíte A ona se předvádí. Asi by to nedělala, kdyby vůbec nikoho nezajímala.

hodnocení

4x

Co to změnit na :

Nemám strašně sebevědomou ( namyšlenou) kamarádku

hodnocení

0x
Narcisek. Tu jen těžko změníš, to by musela dostat přes hubu od osudu. A počkej, až si najde nějakého šampónka Kena.

hodnocení

0x

Kolik ti je roků, Danielo? Pokud ji stále považuješ za kamarádku, tak tady nepíšeš úplnou pravdu v něčem, možná ve všem, ji obdivuješ. Pokud tě štve, tak proč s ní ještě sedíš v lavici? Přesednutí se přece s třídní nebo třídním dá domluvit.

Doufám, že je už jiná doba. Já jsem si chtěla na gymplu ve čtvrťáku (už jsem měla 18) přesednout od takové "kamarádky" a tříďaska dělala zelí, že to není možný. Nakonec teda jo, ale vyslechla jsem fůru keců o zasedacím pořádku. Ale je fakt, že to bylo "za krále Klacka", je to skoro 40 let.

daniela
hodnocení

Učitelka mi zakázala si předsedout, a určitě k ní nevzhlizim, už od mala ji nemám ráda a jsme jen 2 holky ve třídě a všichni kluci chcou sedět spolu takže na mě zůstala Narcistka

hodnocení

0x

Zkuste být také sebevědomá a namyšlená.

Mám takový dojem, že ona není taková, jak se vám zdá - je to jen vnější póza. Pokud jste její kamarádka, měla byste ji lépe poznat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]