Nejste přihlášen/a.
Průměr mám za 1. Pololetí 3,5.
2x
Po víkendu se můžeš rozhodnout, zda se dokopeš k učení na maturitu, která ti zajistí lepší práci a nebo můžeš školu ihned opustit a zůstat po celý život u lopaty. Je to tvé rozhodnutí.
1x
Určit si dobu učení. Promyslet si režim dne. Před tím se nenabouchat večeří, víc pít, zdravá strava se zeleninou. Únava bývá z těžkého jídla, nepravidelného spánku, starostí, z nedostatku tekutin a pokud je v těle málo Fe /železa/. V tom režimu musí být zařazen sport nebo aspoň nějaký pohyb víckrát denně! Na odpočinek taky svoje minuty. Chce to své místo na učení a tam mít pořádek a vyvětráno. V tom konkrétním učivu si udělat systém, dělat si zápisky...
0x
0x
Mně pomáhalo měnit prostředí a stanovovat si odměny. Třeba za každé 2 naučené stránky kousek čokolády, nebo pár minut oblíbeného seriálu/filmu. To u mně fungovalo nejlépe. Nebo se jít třeba učit do parku, nebrat si s sebou to, co tě rozptyluje (třeba telefon). A když už se učíš doma, tak dobře větrat. Nicméně, odměny jsou za mně to nejlepší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.