Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co udělat v tomto případě?

Od: eli odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Letošním roce jsem poslala přihlášku na střední školu a poslala jsem jí poštou (doporučeně), ale teď jsem si uvědomila, že nejsem si jistá jestli přihlášku kterou jsem dala do obálce byla ta, která byla podepsána. A teď mám obavu. Nevím, co se stane, když opravdu přihlášku kterou jsem odeslala není podepsána? Nevím, jestli někdo ví, co se stane v takovém případě? Jestli budou mně kontaktovat abych to poslala znovu nebo jestli kvůli tomu mohli bych rovnou vyloučit moje přihlášku?
Budu velmi vděčná za jakékoliv odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Zkuste se zeptat na sekretariátu školy.

hodnocení

2x

No logicky je neplatna, pac by ji takto misto Tebe mohl poslat kdokoliv jiny. Staci ale vzit telefon a domluvit se primo.

ltz
hodnocení

2x
I to se může přece stát, že teprve 15 letý žák zapomene na podpis. Tak si myslím, že od školy by to bylo dosti kruté, kdyby přihlášku vyřadili, aniž by se s vámi zkontaktovali, zda jste přihlášku podávala vy, zda je platná. Měli by vám říci jak máte dále postupovat.

Nečekej, zda se škola ozve, ale zavolej tam sama. A zeptej se, jak dál. Že máš o studium zájem. Možná Ti přihlášku pošlou zpátky k podpisu. Pokud ne, zajeď si do školy a podepiš přímo tam. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]