Dobrý den, potřebovala bych poradit. Letošním roce jsem poslala přihlášku na střední školu a poslala jsem jí poštou (doporučeně), ale teď jsem si uvědomila, že nejsem si jistá jestli přihlášku kterou jsem dala do obálce byla ta, která byla podepsána. A teď mám obavu. Nevím, co se stane, když opravdu přihlášku kterou jsem odeslala není podepsána? Nevím, jestli někdo ví, co se stane v takovém případě? Jestli budou mně kontaktovat abych to poslala znovu nebo jestli kvůli tomu mohli bych rovnou vyloučit moje přihlášku? Budu velmi vděčná za jakékoliv odpovědi.
I to se může přece stát, že teprve 15 letý žák zapomene na podpis. Tak si myslím, že od školy by to bylo dosti kruté, kdyby přihlášku vyřadili, aniž by se s vámi zkontaktovali, zda jste přihlášku podávala vy, zda je platná. Měli by vám říci jak máte dále postupovat.
Nečekej, zda se škola ozve, ale zavolej tam sama. A zeptej se, jak dál. Že máš o studium zájem. Možná Ti přihlášku pošlou zpátky k podpisu. Pokud ne, zajeď si do školy a podepiš přímo tam. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.