Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můj syn není extra jedlík. Nejradši se nají doma. Zjistila jsem, že ředitel si fotí talíře jak jí a neustále komentuje jeho stravování před ním. Za mě je to absolutně nepřípustné a hodlá to prý semnou probírat. Jak se mohu bránit nebo situaci řešit? Děkuji
23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
jidlo
Ano, s tím počítáme. Spíš mi jde i o to, že ředitel zachází příliš daleko a není to ani v jeho kompetenci takto dítě hodnotit a fotit mu stravu, kterou nedojedl.Bohužel je to těžko uvěřitelné i já jsem byla v šoku.
Souhlasím s @juraja
Dotazu absolutně nevěřím
Jak dnes napsal admin - nejlepší na takové dotazy neodpovídat.
Dotazu absolutně nevěřím
Jak dnes napsal admin - nejlepší na takové dotazy neodpovídat.
tj
0x
Je to prosté. Odstraňte příčinu, nebudou následky. Vysvětlete synovi, ať si ve škole vybírá jídlo, které mu chutná a že prostě dojídat bude a tečka. Kdyby moje mamka zjistila, že mi platí jídlo ve škole a já ho nejím, dostal bych takový výprask, že bych si týden nesedl na zadek. Děti jíst musí (alespoň 3 jídla denně) kvůli živinám, energii a správnému vývoji. Váš syn nemá na výběr a prostě vás v tomhle musí poslouchat. Vaším přístupem mu nechtěně škodíte. Když bude obědy dojídat, bude najezený a nebude ho ředitel fotit. Easy. Třeba u nás nebyla povinnost jíst polévky, ty byly volně a kdo chtěl, tak si vzal. Jídla byly 2 na výběr a každý si tak mohl vybrat, co chtěl. (Myslím 2 dny předem se to pípalo takovou kartičkou, dnes už to bude určitě moderněji vychytané). Pokud nedokáže sníst k obědu talíř jídla (v jídelnách ho dávali vždy tak akorát, spíše méně než více), tak je něco špatně a bylo by dobré zajít za výživovým poradcem, nebo k doktoru.
pb®
Není vždy na výběr. Naše škola umí v jeden den uvařit květákový mozeček a jako druhé jído jáhly s ovocnou šťávou. Za to odmítám platit, takže takový oběd odhlásím. Taky nechápu logiku, že v zimě 2x uvaří předražený květák. Kuřecí stehno by vyšlo levněji.
pb®
0x
I ředitel školy má svého nadřízeného, kterému se zodpovídá. A nejsem si jista, jestli může dítě fotit. Když tak v Bakalářích nebo jiné aplikaci, kterou škola používá, zakažte zveřejňování fotografií dítěte. Pak by ředitel jednal proti GDPR.
lenulakr*
0x
Já bych syna z obědů odhlásila, když mu budete dávat dostatečné kapesné,přijde domů sytý, po cestě si koupí pizzu, kebab, hranolky - to má určitě rád a ředitel to neuvidí,syn bude dojídat a vy budete mít klid .Nechápu,proč vyhazujete peníze za to,co se stejně vyhodí. Nebo jiná možnost, vařte synovi doma.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]