Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zahradnická fakulta obor ZaKA

Od: kačatko* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, hledám někoho, kdo studuje na zahradnické fakultě v Lednici obor zahradní a krajinářská architektura. Chtěla bych vědět názory a zkušenosti s touto školou/oborem.

Díky!

kačatko*srdce*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miljan*
hodnocení

0x
Asi nikdo, právě začínají prázdniny.

nensy*
hodnocení

0x
Kačátko-podívej se po internetu, jistě mají svoje stránky.Nevzdávej to jistě se někdo najde kdo to dobře poradí:)SO.
nepřihlášený
Jestli tohle není nesmyslná odpověď... Nechte si kecy od cesty, na grafomany tady moc lidí zvědavo asi nebude. Admine, myslím, že"nensy"je zralá k"podání vysvětlení".
al bunda*

Pro"nensy", tedy pokud umí číst a pochopit psaný text:

Pravidla poradte.cz

Je zakázáno:
- Z1 - získávat body pomocí nesmyslných odpovědí a otázek
- Z2 - úmyslně poskytovat špatnou radu
- Z3 - psát vulgárně a slovně napadat uživatele
- Z4 - umisťovat do příspěvku reklamu
Je povoleno:
- P1 - poděkování za odpověď se nevztahuje k bodu Z1
- P2 - upřesnění otázky se nevztahuje k bodu Z1
- P3 - doporučení firmy nebo výrobku se nevztahuje k bodu Z4

Hezký den.

nensy*
Nepřihlášený- už jsi mě po druhé napadl ale asi mám více charakteru než Vy,mě nešlo o žádé body mě šlo o to co opdověděl-MILJAN, já tady taky nikoho nenapadám,Myslím že má každý právo něco poradit.A ty keci si můžete nechat Vy.SO.
miljan*
Otázka zní, hledám někoho kdo studuje tuto školu, o prázdninách snad nikdo nestuduje. To, že škola má své stránky, snad tazatelka ví a může se na ně podívat i bez rady.
kačatko*

O stránkách této školy vím. Jenže jaká škola by na sebe kecla negativy. Proto chci znát názor studentů, kteří mají jiný náhled.

kačatko*srdce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]