Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Realita o bakalářce

Od: zuurz odpovědí: 1 změna:

Ahoj, jsem druhačka na bakaláři, ale potřebovala bych si aspoň 80% bakalářky napsat už teď, jelikož na třeťák mám větší plány.
Je téměř únor, takže na bakalářku bych měla mít cca 4,5 měsíce se školou a cca 3 měsíce bez školy, což si myslím, že je reálné stihnout.
Ze zkušeností a z pozorování - kolik času bakalářka tak zabere a jak moc je náročná?
Vedoucího už mám vybraného, ale ještě jsem mu neřekla, že bych si to raději napsala dřív. A velký problém mi asi bude dělat téma. Budu psát na procesy ve firmě, nebo datové analýzy. Nemáte tip, kde se dá insiprovat s námětem na téma?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

julie12345
hodnocení

1x
Nemůžeš tady dostat relevantní odpověď. V rámci konzultačních hodin navštiv vedoucího práce a vše mu pověz. Tak jako tady teď nám. On by Ti měl lépe poradit. Téma je hodně klíčové, chce to, abys měl o věc reálný zájem, ne tedy jen tak honem něco vybrat, abys měl klid... Plno lidí ten svůj "výzkum" posune ještě i v magisterské práci o další level, tak vyber dobře. Zní to jako banální rada, ale plno lidí výběr tématu podcení a pak jsou otrávení tím, že zkoumají něco, k čemu absolutně netíhnou. Zdaleka nejdéle trvá posbírat ze zdrojů ty podklady, sepsat to už není tak zdlouhavé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]