Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat jestli jsem povinen dopsat si sešit když jsem ho nedávno ztratil. V sešitě jsem měl vše za tento půlrok a dopisování by mi trvalo hodiny
Děkuji za odpověď
Proč se ptáte tady? Myslíéte, že tu někdo ví, na jakou školu chodíte a jaká tam máte pravidla? Zeptejte se dotyčného vyučujícího, jehož předmětu se sešit týká.
BTW - Dceři se podařilo něco podobného, po dohodě s vyučující jsem jí okopíroval sešit její spolužačky, aby se měla z čeho učit na závěrečky.
Právě že jsem se ptal učitelky. Řekla že bych nesplňoval klasifikaci z daného předmětu. A že si sešit musim dopsat za každou cenu. Proto jsem se chtěl zeptat jestli neni jiná možnost
Zdravím,
dopsáním alespoň by jste si to vše zopakoval..
Přidám perličku.. v sedmé třídě (ještě přeed revolucí..) jsem si zlomil ruku v červnu a nemohl psát..
A představte si, že hned v září na začátku osmé třídy, jsem druhý den dostal obrovskou poznámku do žákovský že nemám dopsaný sešit z minulého ročníku..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.