Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztracený sešit

Od: petrr odpovědí: 7 změna:

Chtěl bych se zeptat jestli jsem povinen dopsat si sešit když jsem ho nedávno ztratil. V sešitě jsem měl vše za tento půlrok a dopisování by mi trvalo hodiny

Děkuji za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Proč se ptáte tady? Myslíéte, že tu někdo ví, na jakou školu chodíte a jaká tam máte pravidla? Zeptejte se dotyčného vyučujícího, jehož předmětu se sešit týká.

BTW - Dceři se podařilo něco podobného, po dohodě s vyučující jsem jí okopíroval sešit její spolužačky, aby se měla z čeho učit na závěrečky.

petrr
hodnocení

Právě že jsem se ptal učitelky. Řekla že bych nesplňoval klasifikaci z daného předmětu. A že si sešit musim dopsat za každou cenu. Proto jsem se chtěl zeptat jestli neni jiná možnost

Takže odpověď znáš.

No tak - problém je vyřešen ! :)

Holt si to opíšete, když si na své věci nedáváte pozor. Ale stejně nechápu, co si slibujete od zdejší poradny. Za sebe říkám rovnou, že já Vám s opisováním nepomůžu, neboť jednak nemám čas a jednak značně škrábu *smich*

riva
hodnocení

0x

Povinen?

Myslím, že pokud látku perfektně zvládáš, tak se s učitelem dohodneš, že to není potřeba.

No a pokud v ní máš nedostatky, tak mezi dobré způsoby, jak se to naučit je když si to píšeš (opisuješ).

hodnocení

0x

Zdravím,

dopsáním alespoň by jste si to vše zopakoval.. :)

Přidám perličku.. v sedmé třídě (ještě přeed revolucí..) jsem si zlomil ruku v červnu a nemohl psát..

A představte si, že hned v září na začátku osmé třídy, jsem druhý den dostal obrovskou poznámku do žákovský že nemám dopsaný sešit z minulého ročníku.. *smich*

hodnocení

0x
Sešity bývají částí hodnocení. Nebo alespoň u nás tomu tak bylo, ale je to už pár let zpět. Chodíte do školy,máte nějaké povinnosti. Za to, že jste někde potratil sešit, si můžete sám, proto si ho znovu opíšete, aby byl kompletní a mohl jste se z něj učit. Kluci u nás si kopírovali zápisky ode mě a lepili je do svých sešitů. Ale jen v případě, že chyběli. Nebyl s tím problém. Možná by to bylo i řešení pro Vás. Třeba učitelka nedá z vedení sešitu jedničku, ale sešit vedený bude, povinnost by měla být tímto splněna také.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]