Nejste přihlášen/a.
Ahoj dnes se mi doneslo že mi třídní učitelka pomlouvala. Drbala . Ptala se ředitele jestli na jeho hodině zlobím? Mě to vadí. Děkuji
1. Jak mi? To se ještě používá?
Snad mě, ne?
2. Ptala se ředitele jestli na jeho hodině zlobím?
Proč otazník? To se ptáš mě, jestli se ptala ředitele, že zlobíš? Jak to mám vědět?
3. Pokud ti to vadí, tak běž za ředitelem nebo tou učitelkou. Co my s tím tady na poradně.
A pokud neuspějěš, tak můžeš přeci školu změnit. Nebo sebe.
Nechtěla bych Tě někdy jako policistu potkat. Jsi dost sebestředný, vztahovačný a zamindrákovaný. A to není nejlepší vlastnost pro dobrého policajta. Ten by měl POMÁHAT A CHRÁNIT! Asi nemáš nejlepší pověst mezi učiteli. Když se učitelka zeptá kolegy, zda v jeho hodinách zlobíš, opravdu si myslíš, že je to drbání a pomlouvání? Spíš už ta chudinka si s Tebou neví rady a tak se ptá ostatních na jejich zkušenosti. A hledá u nich pomoc, jak na takového cápka působit, aby to zvládla.
Vím, že povaha se, bohužel, změnit nedá. Ale můžeš přizpůsobit své chování. Dělat to, co od Tebe škola vyžaduje, nemachrovat, učit se, poslouchat. Jak bys jednou chtěl přimět k poslušnosti jako policajt ostatní občany, když sám své chování neumíš korigovat? Jaga.
Myslím si, že Tvůj taťka má "velké oči." Dobrý policista musí mít určité předpoklady v jednání s lidmi apod. Máš je opravdu? Aby sis na ostatních neléčil své mindráky. To je nejhorší, co může policista udělat.
víš od čeho je kabinet, sborovna a pedagogická rada?
no přece od toho, aby se učitelé bavili mezi sebou o žácích. Je to uplně normální a je to v pořádku. Oni tím zjišťují, zda se nějaké chování opakuje, projevuje i v jiných hodinách, jak moc závažné něco je, aby se to řešilo, kolikrát jsi co udělal, aby se z toho vyvodily nějaké postihy, apod. Na které hodinky chodíš pozdě, kde jsi vzorný apod.
Kdyby tohle spolu učitelé nesdíleli a učili si každý to své, a nebavili se o vás, nikdy by nebylo možné zjistit třeba počínající šikanu, nebo odtušit nějaké zdravotní problémy dítěte, odhalit dítě s nějakým DYS a nabídnout mu pomoc, atd.
Je to normální.
A popravdě, jestli ty jsi nikdy nikoho nepomlouval a nebavil ses o někom před nekým cizím, tak to bych se teda divila. Kámoše, spolužáka, o rodičích s kamarády... nasyp si popel na hlavu a radši se ve škole chovej slušně, pak si o tobě nikdo nebude mít duvod povídat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.