Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem studentkou vyšší odborné školy a jsem v závěrečném ročníku, kdy píšu absolventskou práci na téma Cestovní ruch v regionu Dolní Poohří. Potřebovala bych prosím poradit jak citovat dokument, který je na stránkách Dolního Poohří, kde jsem byla na praxi. Nevím totiž zda-li je to elektronická publikace, výzkumná zpráva, veřejný portál či něco jiného?
Zde posílám odkaz: dolnipoohri.cz/...
Potřebuji odcitovat příležitosti a hrozby, které jsou na stránkách 19 a 20 a nevím zda-li mám citovat každou stránku zvlášť a kde to mám citovat? Koukala jsem do příručky k absolventské práce, ale tam není můj případ popsán. Jestli až nakonci těch hrozeb a příležitostí nebo jestli vždy když ukončím hrozby, tak napsat poznámku k hrozbám tu pak napsat do poznámek pod čarou a pak to samé udělat u příležitostí.
Pro větší přehlednost zde posílám i svůj rozdělaný wordovský dokument s AP, kde jsem se to snažila odcitovat (bohužel si ale myslím, že špatně). Ráda bych ještě řekla, že jsem si dokument co má Dolní Poohří nechala zkrátit umělou inteligencí a přes tu jsem si napsala do wordovského dokumentu výcuc, který mi přišel důležitý a zajímavý.
Svou vedoucí práce jsem už informovala o věcech co jsem dle jejich pokynů opravila (slovosled vět, tvrdé mezery, především dotazník atd), nechci ji otravovat úplně se vším, s věcmi které bych měla vědět... A můj oponent je bohužel hodně vytížený člověk stejně, tak jako má vedoucí.
![]() |
AP 1. verze.docx | 33.9 kB |
![]() |
pokyny_abs_prace_2023.pdf | 1.24 MB |
například:
1.Antény prakticky popisy konstrukcí, parametry, principy funkce antén... Matuszczyk Jacek (str. 35-37)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.