Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fyzika stavební panely

Od: dalka odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, kdyby měl někdo čas tak bych velice ocenila kdyby mi tady toto někdo zkontroloval, děkuji.
Příklad: Stavební jeřáb rovnoměrným pohybem zvedá panely o hmotnosti 2400kg z povrchu země do výšky 27,60m.
a) jakou práci musí musí vykonat při zvednutí jednoho panelu? Mně vyšlo 649 814,4 J
b) jestliže zvedání trvá 72s jaký užitečný výkon musí jeřáb podat? Tady mi vyšlo 46 786 636 W
c) jestliže je mechanická účinnost 60% jaký musí být příkon jeřábu?Tady mi vyšlo 779 777 W
d) Rozměry jednoho panelu jsou 300cmx240cmx14cm. Jakou práci vykoná při zvednuti vsech panelů jestliže má prudorys střechy 15m x 24m? Tady mi vyšlo 1 177 200J.
e) jakou práci vykoná v kWh při zvednutí všech panelů?
Tady si rady moc nevím .
Pomůže mi někdo prosím?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

danca
hodnocení

Už mi došlo že b mám špatně, omlouvám se
kmet

Je to nějak hodně, taky se mi to nezdálo.

danca
hodnocení

Omlouvám se, teď mi došlo že to mám celé v podstatě špatně

lmgify
hodnocení

0x

Bylo zde před měsícem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]