Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Charbulka - Brno, jaky mate nazor?

Od: karlos* odpovědí: 3 změna:
Budu ted dělat prijimacky a vybiram si stredni skoly. Jeden z oboru o ktery mam zajem je cestovní ruch ktery je v mem blizkem okolí jen na charbulce. V sobotu jsem tam byl na dni otevřených dveří a škola na me zapůsobila opravdu dobre - predevsim ucitele a zaci. Jenomze kazdy kdo je z Brna ma asi povědomí o teto skole a o pomluvach a spatne pověsti co se s ní šíří. Nevím odkud ty pomluvy pocházejí, ale na mě žáci a učitelé působí opravdu normálně a pokud jsou nějaky ty pomluvy pravda tak dle meho nazoru plati jen pro učňovské obory. Měl bych o tuto školu opravdu zajem a priznam se ze se bojim toho ze jestli se tam dostanu a budu vsem rikat ze jsem se dostal na charbulku tak ze me vsichni budou mít jen srandu, nebo budou kritizovat (protoze samozrejme všichni vi vse nejlip, pritom do té skoly ani nevkročili). Ptam se na vas opravdovy nazor zalozeny na faktech, nejlíp od lidi co s touhle skolou maji neco spolecneho/popripade tam studovali. Budu rad za kazdou takovou odpoved!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

POchybuju o tom, že by na nějaké škole bylo tolerováno např. to, že tam někdo nosí/prodává drogy. Je sice možný, že před lety tam ten problém byl. Rozhodně bych to ale nepovažoval za důvod, proč by se tam někdo neměl hlásit.

Nevím, proč by někdo měl mít legraci z toho, že někdo studuje nějakou školu. I kdyby měl, tak to přece není důvod k tomu, se na tu školu nehlásit. Měl byste řešit hlavně svoji budoucnost a ne to, jestli někdo má z něčeho legraci.

karlos*
hodnocení

souhlasím s vámi a dekuju za nazor. já bych se tam hlasil tak ci tak ale je opravdu uz vysilující slyšet od kazdeho at se tam nehlasim, ze je to hrozna skola - jenom protože slyseli nejake pomluvy

jaj*
hodnocení

0x
Vždycky jsem si myslela jak je to škola o ničem ta charbulka, že tam jsou jen fetky, ale kdo si mi vyprávěl o studiu charbulky, netolerují skoro nic, nevím jak je to s opouštěním budovy ale myslím že říkali že se nedostanou ven během vyučování, přezůvky že tam mají povinně,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]