Nejste přihlášen/a.
čekají mě teďka přijímačky a mám pořád pocit že to utíká moc rychle a nemám na nic čas. přitom je TEPRV listopad a sama jsem si na začátku říkala že se začnu učit až tak v prosinci/lednu že na to je čas. Nakonec jsem se začala učit už v říjnu a myslím že jsem udělala dobře protože mám pořád pocit že nic nestíhám a moc si neuvedomuji že času mám ještě dost kdy jste se začali učit na přijímačky a kdy je opravdu pozdě?
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
3x
Ale byl zrovna slunečný týden a ja měl na výběr učit se nebo lítat na fichtlovi
Těžký rozhodování
No opravky sem druhej den delal jen z matiky a na školu mi vzali
Asi to fakt chtělo se na tom fichtlu vyblbnout a zbytečně se nestresovat
0x
To ti nikdo neřekne. Je možné, že se učíš průběžně, máš to naučené v hlavě a na známkách je to znát. Pak stačí zopakovat a navázat na to, co už víš. Je také možné, že máš odřené uši, jak prolézáš, známky nic moc a v hlavě tak akorát na prolezení. Nestěžuj si, nedovol si myslet, že nestíháš, že je toho moc a zaber. Je to prostě nutnost! ![]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]