čekají mě teďka přijímačky a mám pořád pocit že to utíká moc rychle a nemám na nic čas. přitom je TEPRV listopad a sama jsem si na začátku říkala že se začnu učit až tak v prosinci/lednu že na to je čas. Nakonec jsem se začala učit už v říjnu a myslím že jsem udělala dobře protože mám pořád pocit že nic nestíhám a moc si neuvedomuji že času mám ještě dost kdy jste se začali učit na přijímačky a kdy je opravdu pozdě?
Na přijímačky jsem se neučil vůbec. Je to síto. Nemá smysl se na ně drtit a pak do konce školy trpět. Prostě buď na to máš nebo ne. Všechno, co tam bude, bys měla znát.
No v davnych dobách kdy sem se chystal na přijmačky na střední sem vše nechal na poslední chvíli Ale byl zrovna slunečný týden a ja měl na výběr učit se nebo lítat na fichtlovi Těžký rozhodování No opravky sem druhej den delal jen z matiky a na školu mi vzali Asi to fakt chtělo se na tom fichtlu vyblbnout a zbytečně se nestresovat
Myslím si, že je dobrý, začít se připravovat alespoň čtvrt roku předem. Ale když jste začala výrazně dřív, tak to je samozřejmě lepší, protože budete mít delší čas na přípravu.
To ti nikdo neřekne. Je možné, že se učíš průběžně, máš to naučené v hlavě a na známkách je to znát. Pak stačí zopakovat a navázat na to, co už víš. Je také možné, že máš odřené uši, jak prolézáš, známky nic moc a v hlavě tak akorát na prolezení. Nestěžuj si, nedovol si myslet, že nestíháš, že je toho moc a zaber. Je to prostě nutnost!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.