Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úkol do literatury - Nechápu, co mám napsat

Od: mama123 odpovědí: 8 změna:
Dobry den, PROSÍM POMOC, můj mozek nechápe úkol do literatury. Mohli byste napsat, co byste napsali Vy? Potřebuji nějakou inspiraci Vážně prosím, je to důležité.
Je to ten zelený rámeček
Děkuji předem

Úkol do literatury - Nechápu, co mám napsat

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

3x

Vymysli si např. Zvrat nastal po rozvodu rodičů,stěhování do jiného města,nový přítel/kyně některého z rodičů.Nebo jiné - střídavá péče a tam se můžeš realizovat od výmyslu světa jak tě to ovlyvnilo.

hodnocení

1x

Jak ti můžeme poradit, když nevíme, kdo to byla nebo je Karolína? Co a jak napsala ona?

mraf

Přece Karolína Světlá, spisovatelka. Šmarjá, to je tedy úroveň podliterární, zdá se mi.;)A tahle Karolína psala romány, třeba "Kříž u potoka", a to roku 1868, jestli se nepletu.

liska5
hodnocení

1x

Život je přece samá změna! Stačí když se Ti narodí brácha, koupíte štěně, dostaneš kolo, přestěhujete se, nastoupíš do jiné školy, třídy, dostanete novou třídní učitelku, vážně onemocníš, přistěhuje se k Vám děda, nebo někdo z rodiny odejde,... Toho je nekonečně, co Ti může změnit život.

hodnocení

1x

Když jsem byl na vojně, dostal jsem dovolenou a na ulici jsem potkal bývalého spolužáka. Ptal se mě, co budu dělat po vojně, nevěděl jsem, a on mi poradil, ať nastoupím tam a tam. To jsem udělal, zaměstnavatel mi umožnil vystudovat střední i vysokou školu, v zaměstnání jsem potkal svou současnou manželku. Takže - kdybych toho spolužáka náhodou nepotkal, odvíjel by se můj život úplně jinak.

Možná se vám něco podobného stalo, a když ne, tak si můžete podobný příběh vymyslet.

ml
hodnocení

0x

Úkoly na literaturu jsem nikdy nechápal. A neměl jsem nikdy ten talent vymýšlet si, jak by se pánům učitelům líbilo.

slovan
hodnocení

0x
Není důležité, kdo byla "Karolína", protože jde pouze o vzor k možné inspiraci.
Problém je pouze v tobě a v životě jaký vedeš. Pokud nejsi schopna popsat žádnou událost, která aspoň něčem změnila nějaké nastavení nebo vývoj tvého života, pak je otázkou, jestli jsi skutečný člověk nebo nějaký zbloudilý software...

mraf
hodnocení

0x

Chtějí asi toto: Ohovořit problém. Později se tomu bude říkat esej, umím to i v cizím jazyce...

...Nakreslil jsem bezchybně několik obrazů koní v přírodním nebo selském prostředí. Byly otištěny a oceněny ve školním časopise. Od tohoto okamžiku je ze mne zkušený a vášnivý umělec s dlouholetou úspěšnou kariérou před sebou. Jsem kreativním profesionálem, který se specializuje na kresbu, malbu, skicování a digitální umění. Mám hluboké znalosti umění, teorie barev a kompozice, což mi umožňuje vytvářet úžasná umělecká díla. Jsem také vysoce organizovaný a mám vynikající komunikační schopnosti, což mi umožňuje pracovat s širokým spektrem jiných umělců. Na jiné zájmy mám nyní méně chuti i času...zejména mi chybí dříve oblíbený stolní tenis v tělocvičně nedalekého Sokola alespoň jedenkrát týdně.

Převést to lze třeba na "Když mi rodiče koupili nové kolo značky Brompton"..a jezdím na něm od té doby i do školy."Když jsem začal chodit do pěveckého souboru..a vyhráli jsme soutěž." Místo umělecké bude sportovní atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]