Nejste přihlášen/a.
Když jsem byl na vojně, dostal jsem dovolenou a na ulici jsem potkal bývalého spolužáka. Ptal se mě, co budu dělat po vojně, nevěděl jsem, a on mi poradil, ať nastoupím tam a tam. To jsem udělal, zaměstnavatel mi umožnil vystudovat střední i vysokou školu, v zaměstnání jsem potkal svou současnou manželku. Takže - kdybych toho spolužáka náhodou nepotkal, odvíjel by se můj život úplně jinak.
Možná se vám něco podobného stalo, a když ne, tak si můžete podobný příběh vymyslet.
Chtějí asi toto: Ohovořit problém. Později se tomu bude říkat esej, umím to i v cizím jazyce...
...Nakreslil jsem bezchybně několik obrazů koní v přírodním nebo selském prostředí. Byly otištěny a oceněny ve školním časopise. Od tohoto okamžiku je ze mne zkušený a vášnivý umělec s dlouholetou úspěšnou kariérou před sebou. Jsem kreativním profesionálem, který se specializuje na kresbu, malbu, skicování a digitální umění. Mám hluboké znalosti umění, teorie barev a kompozice, což mi umožňuje vytvářet úžasná umělecká díla. Jsem také vysoce organizovaný a mám vynikající komunikační schopnosti, což mi umožňuje pracovat s širokým spektrem jiných umělců. Na jiné zájmy mám nyní méně chuti i času...zejména mi chybí dříve oblíbený stolní tenis v tělocvičně nedalekého Sokola alespoň jedenkrát týdně.
Převést to lze třeba na "Když mi rodiče koupili nové kolo značky Brompton"..a jezdím na něm od té doby i do školy."Když jsem začal chodit do pěveckého souboru..a vyhráli jsme soutěž." Místo umělecké bude sportovní atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.