Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přirovnání

Od: ndodnfos odpovědí: 4 změna:
Dobrý den , nevíte jak dopsat přirovnání nebo co by se hodilo k : Písek hladký jako………..
děkuji moc za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

silva
hodnocení

0x
Samet.
Ale písek není z podstaty moc hladký. Spíše jemný, nejjemnější...

hodnocení

0x
Jako krupice. Nebo jako dětská prdelka.
Připomíná mi to hřbitov v jedné dědině za Brnem - Zakřany, kde hlavně starší hroby lidé nemají zasypané kamennou drtí, ale pískem. A přijde mi, že se štychují, kdo ho bude mít přesněji a hladčeji uplácaný. Nikde jinde jsem takové rovné hladké pískové plochy nepotkal. Zajímalo by mě, kdo si tam s tím začal. :)

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, písek hladký jako led. Písek hladký jako hladká mouka. Písek hladký jako klouzek. Písek hladký jako kočičí jazýček (takže drsný jako písek). Zdravím!
doplněno 20.11.23 21:08: Písek hladký jako lebka skinheada .

liska5
hodnocení

0x

...jako hedvábí... I když je lepší napsat jemný jako popílek, moučkový cukr... ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]