Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ako na intru?

Od: marko odpovědí: 4 změna:

Nie je to celkom otázka, ale skôr ma zaujíma názor tých čo sú teraz na intru, alebo v nedávnej minulosti boli. Môj spolubývajúci, s ktorým som na izbe tento rok chodí po intru v zásade v ponožkách. Podlahy nie sú zrovna najčistejšie, a keď som tam bol v ponožkách chvíľu aj ja tak som mal ponožkz dosť špinavé. Myslíte si, že je to v poriadku sa tam pohybovať bez prezúviek?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Je to nehygienicke, ale pokud nema prezuvky, tak je to v poradku.

hodnocení

0x

@marko - Myslíte si, že je to v poriadku sa tam pohybovať bez prezúviek?
Jestli vás nenutí mu ty fusekle prát, mění je a myje si nohy, tak ať se pohybuje jak chce. Co vám na tom konkrétně vadí?

hodnocení

0x

dcera měla intr přímo ve školní budově. náhodně jsem zjistila, že se po celém baráku (tedy škole i intru) pohybuje zcela bosa. já z toho byla na mrtvici. učitelé a vychovatelé neměli problém. dcera byla spokojená. co nadělám *nevi*

mirek54*
hodnocení

0x
Já taky chodím, jenže nemůžu vědět jestli mám špinavý ponožky nebo ne, protože nosím jenom černé. Třeba máme jídelnu a dm spojeny v jedné budově takže i v jídelně chodím v ponožkách. Nikdo nemá problém s tím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma intr

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]