Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může mi to nařídit intr

Od: mirek54* odpovědí: 7 změna:
Včera se mi rozbili bačkory a na intru máme mít bačkory, takže jsem jim napsal jestli je možné být v botech a oni mi řekli že pokud nemá domácí obuv tak budu muset být bos v ponožkách. Může to nařídit intr?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

12.11.23 09:20
hodnocení

5x

Může.

hodnocení

5x

Bože, to je naprosto typický dotaz této věkové skupiny ! Ano, pochopitelně, vedení internátu může nařídit povinnost přezouvat se.

A rada navíc - místo toho, abyste zkoumal kdo má na co právo, zvedněte zadek, skočte do nejbližšího asijského obchodu, ty jsou často otevřeny i dnes, tam si za pár kaček kupte nějaký nazouváky a máte klid . Prosté , že jo?

smode2

Ono i tohle bohužel může tazateli velmi radikálně narušit rozpočet. I já si musel na střední kupovat i učebnice a čisté sešity z peněz z brigád jako exot, jen protože jsem měl chudé a hloupé rodiče. Občas nezbývalo ani na svačinu. Ne každý to má v klidu. Právě proto se tazatel patrně ptá.

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, ano, už to udělal. Zdravím!

tak
hodnocení

2x

To vám nemusel nařizovat intr, měl jste se tak rozhodnout sám od sebe, že boty do vnitřních prostor prostě nepatří už kvůli ostatním. Vezměte na nohy třeba dvoje ponožky, než si pořídíte nové domácí přezutí.

hodnocení

0x

no tak si bačkory ještě před odjezdem kupte *nevi* nebo si důkladně omejte nějaké letní boty - pantofle, sandály, tenisky... ať máte alespoň něco, než si koupíte adekvátní obutí.

hodnocení

0x
Může. Nicméně zkus se do vyřešení třeba domluvit na čistých botech do tělocvičny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma intr

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]