Nejste přihlášen/a.
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
Napiš nějaký tvůj postup a rádci ti poví kde a jaký děláš chyby. To, že opíšeš řešení, tím se nic nenaučíš.
hfdsdg
Výpočet nepotrebuji, výsledky mám. Jen potřebuji poradit jak mám ze slovních úloh ty soustavy rovnic sestavit …..
lexa
0x
Na slovní úlohy je dobrý Chatgpt, když se správně zeptáš, řekne ti výsledek i jak k tomu došel. A na rovnice nebo prostě příklady je zase dobrý photomath(do mobilu), stačí napsat nebo vyfotit příklad a spočítá to, někdy je tam i postup.
Jasně, dá se to používat i k podvádění, ale mě to třeba dost pomohlo pochopit probíránou látku.
Jasně, dá se to používat i k podvádění, ale mě to třeba dost pomohlo pochopit probíránou látku.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]