Dobrý den, Minulá učitelka zadala písemku, kde zadání jsme si mohli po hodině vzít domů.(Správné odpovědi jsme se nedozvěděli) Následně jsem zjistil, že na internetu jsou správné odpovědi k danému testu. Vyměnili se učitelé a měli jsme psát na stejnou látku. V rámci přípravy jsem se učil z minulého testu. Měl jsem štěstí a dostal jsem úplně stejný test, kde jsem si pamatoval odpovědi. Je toto podvod nebo ne? Děkuji
Dobrý den, není, ale nechte si to pro sebe. Měl jste štěstí, které ke studiu patří. Znal jsem studenta, který se na zkoušku na VŠ naučil prý jen dvě otázky a obě si vylosoval, tak dostal za jedna (holt, dítě štěstěny ). Zdravím!
Podvod to rozhodně není, ty nemůžeš za to že bylo stejné zadání. Je to lenost učitelů měnit otázky. Prostě točí jeden test roky a myslí si že je v pořádku. Nebo ho stáhnou z internetu bez úprav což už je úplná lenost.
Je to štěští. Občas se prostě povede. Dobrých známek neni nikdy dost.
Podvod by to byl s tím vypracovaným testem pod lavicí. Ale pokud jste se to na základě testu naučil, je to prostě klika, která se nemusí příště opakovat.
Taky to může dopadnout úplně jinak, pamatuju si na takové ty experimenty, kdy se dal stejný test nebo diktát a naprostá většina lidí dopadla hůř než předtím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.