Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych jet v létě na jazykový kurz do zahraničí, asi na Maltu. Problém je v tom že se táta bojí že se tam nic nenaučim a akorát do toho vrazí spoustu peněz. Tak se chci zeptat jestli jste vy sami někam jeli nebo někoho takovýho znáte, jestli jste se tam něco naučili a s jakou to bylo agenturou, díky moc)
Tato zkušenost nás teprve čeká, syn jede v létě na kurz do N.Y. Cestu zprostředkovala agentura Channel Crossings z Prahy, podali nám k tomu celkem podrobné informace, odpověděli všechny naše dotazy, vše potřebné vyřídili k naší spokojenosti. Za zeptání tam nic nedáte, kurzy na Maltu zajišťují taky. K tomu, jestli se tam něco naučíte si myslím, že když je motivace a chcete se naučit, tak se naučíte. Už i pobyt v prostředí, kde vás to nutí komunikovat jen anglicky a kde není s kým promluvit česky je přínosný.
Ahoj, já jsem byla se Student agency na Maltě... Výhoda je v tom, že jazyk opravdu používáš v běžné komunikaci, ale co se týče výuky, bylo to pro mě spíše opakování toho, co už jsem uměla.. Záleží na jaké jsi úrovni, pokud jsi inter-mediate až upper-mediate, tak to podle mě zas takovou cenu nemá. Jinak jsem byla zklamaná tím, že mě agentura dala do rodiny, která bydlela asi půl hodiny autobusem od školy, ještě k tomu v městečku, kde nebylo vůbec nic. Na to bych si dala pozor a třeba požadovala bydlení ve stejném městě, jako je škola. Navíc paní, u které jsem bydlela, nechtěla do domu pustit ani doktorku, která mě potřebovala vyšetřit, takže kdybych jela znova, vybrala bych si bydlení spíše na koleji. To jsou mé osobní zkušenosti, vím o spoustě lidech, kteří si to narozdíl ode mě skvěle užili, takže je to opravu individuální
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.