Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spolužačka mě píše v 5 hodin ráno

Od: tondadrozda odpovědí: 10 změna:

Ahoj 2 x týdně mě spolužačka píše na mobil v 5 hodin ráno jak se mám? Mě to budí.

doplněno 03.11.23 03:54:

Tvrdí že v 15 je do mě zamilovaná a když se jí o mě zdá tak mě prozvání. Mám to řešit s třídní učitelkou? Děkuji za odpovědi.

zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku
Troll

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x
Vypnout si v noci telefon.

hodnocení

2x

Ses svepravnej?

@axus
Radši mu nedávej otázky, mohl bys mu přetížit mozek, soudím dle jeho stylu psaní :)
gps

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

tondadrozda
hodnocení

Ona chce abych to dával třídní učitelce číst a že je Demoracie že mě může psát v kolik hodin chce. Take se chce ve škole semnou fotit a dávat to na Facebook . . Mě to vadí.

hodnocení

0x
Že by další troll? Asi je začnu počítat :)

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, legrace? Píšete dotaz na internet před čtvrtou hodinou, tak to máte ještě hodinu, než budete spolužačkou vzbuzen . Vy si neumíte vypnout zvuk u mobilu? Zdravím!

ltz
hodnocení

0x
Té spolužacce řekni doslova co ti vadí a že si dále nepřeješ, aby v tom pokračovala. Nemusíš zrovna tak zhurta, prostě si s ní v klidu promluv.

aaa
hodnocení

0x

Ty neumíš vypnout telefon? To je tedy špatný, vrať se do školy a nebuď se. *nene*

tomdrozda
Já se slušně ptám

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]