Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz, příští týden mám psát z účetnictví rozhava a vůbec nevím co to bude akorát vím že z toho budu psát mohli byste mi poradit co to je? Já jsem koukal na Netu ale žádné ukoly tam nejsou nebo tak... Dělám to právě dálkově takže jsem neměl čas se zeptat učitele děkuji
V pár řádcích vám to těžko někdo vysvětlí. Moc ale nechápu, jakto, že studujete dálkově, píšete test z něčeho, co jste asi nebrali, když nevíte, co to je a nemáte po ruce učebnici.
Sáhnout po učebnici je vůbec na školách dobrý nápad
Protože jsem v dobrém rozmaru, vygooglila jsem vám jednu on-line za vás google.cz/... , takže vám nedá práci to hledat a dokonce ani nebudete muset do knihkupectví, nebo do knihovny. Máte tam o rozvaze celou kapitolu.
doplněno 22.11.12 11:54:Samozřejmě pokud máte mít jinou učebnici, učte se z ní.
doplněno 22.11.12 11:55:A neuvedl jste, zda studujete SŠ, VŠ nebo VOŠ, tak jsem si tu střední tipla. Základy neuškodí nikomu a kdyžtak se v tom pohrabete dál.
je to brnkačka - má dáti dal uctovani.net/...
@askmenow - super tohle použiju při učení také . Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.