Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, na záchodech ve škole jsme zkoušely elektronické cigarety a ty děti si na mě doma stěžovali a ty samozřejmě do školy... jenže moje elfbary to nikdy nebyli a máma my už nevěří protože jsem minulí rok 2 z chování, kde jsem byl potrestaný nespravedlivě taky jen já sám. vůbec už nevím co mám dělat. přemýšlím o sebevraždě
Mě by hodně zajímalo, kolik máš roků. V textu máš tak základní chyby, že mi to přijde jako od desetiletého dítěte. Chápej, nenanadávám ti, takový jsi, tak se prezentuješ. Jen by mě zajímalo, jak malé děti, tedy v kolika letech už s kouřením a jinými "požitky" začínají. U malých dětí myšlenky na sebevraždu ještě nebývají, malé děti věří maminkám, že to všechno dělají z lásky k nim, že chtějí své dítě připravit pro hezký život. A za to se jim odmění sebevraždou? To mi přijde hooodně na hlavu. Malé děti nedělají vlastně nic pro sebe, ale proto, aby maminka byla spokojená a nekřičela. U tebe mi to přijde všechno jako hodně zmatečné.
Dobrý den.
Elektronické cigarety do školy nepatří. Chovej se ve škole tak, aby bylo vše v pořádku a tím si zlepšíš i známku z chování. Uč se. Budeš to potřebovat. Na sebevraždu nemysli, škoda každého života. Čekají tě v životě ještě moc, moc krásné chvíle.
Tak už se ničím netrap a začni se učit. Uvidíš, jak se vše začne měnit k tvé radosti. I maminku to potěší.
Moc zdravím a držím palce.
Žádné cigarety do školy nepatří stejně jako žádné pivo, žádné drogy a co já vím co ještě, je toho docela dost. Mimochodem, dodržují to už učitelky a učitelé lépe než za nás? Za nás bylo ve škole běžně nahuleno. Přestože pravidla byla jasná, a platila pro žáky i učitele úplně stejně - kouření jen ve vyhrazeném prostoru (tzv. prostor K), teda žáci teoreticky měli mít povolení od rodičů (tehdy se smělo od 16, takže většina lidí směla, dnes, když se smí až od 18 je situace jiná), ale pochybuju, že ho kdo měl a ani se to nijak nekontrolovalo. Mě jako nekuřákovi to bylo celekem jedno, uvítal jsem i přestěhování toho kuřáckého prostoru na opačný konec školy, kudy jsem nemusel každé ráno a každé odpoledne procházet.
Nikdy se z toho nic extra nedělalo, jen takové bububu - dostávali jsme pravidelně upozornění, že si někdo stěžuje na dým na záchodcích. Ale asi kdyby někdo někoho přistihnul, tak by byl průšvih až na půdu. Ale pokud jen cítí kouř, těžko s tím udělá něco jiného, než že otevře okno.
no nevím ...a jak se tam ty elfbafr-to slovo jsem ani neznal - do té školy dostal-on tam připlaval...?Pokud jsi ho tam donesl Ty tak je jedno kde jsi ho vzal a nevymlouvej se -a ta dvojka s chování asi taky byla za něco konkrétního...a s tou sebevraždou- uvědom si to není hra a žádný jiný život navíc nedostaneš...raději se nad sebou zamysli a snaž se polepšit...
Nerozumět jazyku Tvýho kmene! Co že jsi to chtěl? Naučit češtinu a tu tvou hutorštinu neříkat? Směle do toho. Máš co dělat. Škola už začala dávno let. Ty vysílat kouřový signál jako náš náčelník všech kmenů českých. Taky mu to nejde. Asi jste bratři v triku. Jdi smečky a chtěj po nich naučit povinnosti mláďat v tvym kmeni, aby jsi im mohl líp posloužit v lovu bizonů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.