Ahoj, potřebuji se poradit. Jsem v prváku na střední. No a druhý týden školy jsem si tam našla kamarádku. Ona už se ale bavila s dvěmi holkami, což není problém. Ale oni se mezitím nějak sblížily. Pak jsme spolu byly na pokoji na adaptaku a také jsem se s nimi sblížila. Po adaptaku jsme společně byly i nakupovat. Ale ony jsou si všechny spolu blízké a já mám pocit, že mě tam nechtějí. Nevím, jak se mám taky sblížit, jako ony. Když nám třeba skončí hodina, ony na sebe čekají, ale mě ignorují. Dnes jsme byly o volné hodině venku a ony si něco říkaly a ta jedna se zeptala, co se stalo a ta druhá to nechtěla říct. Pak ze sebe vymačkla, že to nechce říct, protože jsem tam já. Jsou všude spolu a mě ignorují, přitom ony samy říkaly, že rádi najdou nové kamarády do party. Potřebuji pomoc. Mám se pořád snažit se s nimi sblížit a nebo se mám na ně prostě vykašlat, když se chtějí bavit jen spolu, tak ať se baví? Hrozně ráda bych měla takovou partu kámošek, aby jsme si všechny rozuměly, ale zřejmě mě nechtějí a nebo jsem naivní. Neříkám, že nemám žádné kamarády. Nějaké mám a rozumím si s nimi lépe, než s těmito, ale stejně, jsou to třeba jen 2 kamarádi, kdežto tohle je skupinka. Vím, zní to blbé, ale už asi 2 tydny nad tímto přemýšlím, jestli se na ně nemám prostě vykašlat a bavit se s jinými.
Prď na ně a netrap se, klidně chod s nimi ven, bavte se jako do teď, ale nevaž se na ně.. není třeba parta lidí, kteří o tebe zas až tak moc nestojí. Lepší mít pár kamarádů opravdových. A třeba tě ty holky ve skupince mají jakžtakž rády, ale nenašly v tobě to, co ony chtějí, nebo ti třeba nějakým způsobem ještě plně nevěří.. Nech tomu volný průběh, hlavně z toho nebuď smutná
Jste prostě jiná než ony, nebo ony jsou jiné než jste vy, tak máte k sobě hodně daleko. Neznamená to, že vy jste nějaká špatná. Někdy si prostě lidi nesednou. Být vámi, tak se na ně moc nelepte, zkuste hledat jinou, aspoň jednu kamarádku s kterou by jste si rozuměla. S těmito by jste se necítila dobře, jenom taková odstrčená, jako že jste tam navíc.
Víš, co se říká? Dvě rada, tři zrada, čtyři legrace. Prostě ty dvě si víc sedly. Nevnucuj se. Ber to tak, jak to je, a hledej jinde, nejlépe v oblastech svých zájmů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.