Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je pedagogická fakulta na UPOLU špatná?

Od: tess* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,
Je tu prosím někdo, kdo momentálně studuje na pedagogické fakultě na UPOLU? Chtěla jsem si tam podat přihlášku na učitelství českého jazyka a společenských věd. Jenže se ke mně nedávno dostala zpráva, že katedra je nesmírně zastaralá a učitelé nepříjemní. Celkově, že se spíše zaměřují na teorii než praxi oproti například OSU.
Momentálně studuji na UTB. Škola je svým přístupem naprosto skvělá, jen jsem si bohužel špatně zvolila obor.
Proto se chci zeptat, zda také máte špatné zkušenosti, popřípadě jestli byste mi dokázali poradit lepší vysokou školu se stejným oborem.
Děkuji a přeji hezký den.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

spar
hodnocení

0x

Omrkni FB skupiny - často jsou FB skupiny obecně fakultní, nebo potom "soukromější" konkrétních oborů.

Ale vyber si aspoň napodruhé správně - nepíšeš, v jakým jsi teď ročníku, ale měj na paměti, že na bakaláře máš 3+1 rok, potom si už platíš. Pokud víš, že na současný škole vážně pokračovat nechceš, ukonči studium už teď, ať si zbytečně neukrajuješ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]