Potřebuji poradit, chodím do 6.třídy, a nikdo se semnou nechce bavit. Začalo to tak, že jedna holka mě nikdy neměla ráda, ale protože ti ostatní ze třídy ano, tak jse mi chtěla pomstít, a udělala to, že si vymyslela o mě hloupé veci, a všichni jí věřili. Dneska se semnou nikdo nechce bavit, prosím poraďte, jak mít své přátele zpátky. Děkuji
Asi jedině ji přimět k tomu, aby před ostatními řekla, ze si vše vymyslela. Třeba ji postraš, že to řekneš vaší třídní učitelce, že už z toho nespíš a je ti zle. Že už nevíš co jiného máš dělat. Možná ta nána dostane strach.
Řekl bych to rodičům a následně třídní učitelce , popřípadě výchovnému poradci či řediteli . Řešit se to musí , na škole budeš ještě pár let , přeci je nechceš strávit ve stresu a nepohodě .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.