Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamenné poradenské pracoviště?

Od: marek* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

už asi dva roky se s přestávkami trápím s výběrem vysoké školy a dochází mi trpělivost. Potřebuji si srovnat myšlenky a zjistit, jestli vůbec vysokou školu potřebuji, a jestli ano, pak jakou. Ode všeho umím něco a nevím, pro jaký obor mám motivaci, schopnosti, nebo jaký obor potřebuji. Odevšaď na mě vyskakují reklamy na vysokéškoly.cz, které jsou naprosto k ničemu. Já si potřebuji promluvit s živým člověkem. Napadá někoho, jak se takové poradenské pracoviště jmenuje, web, nebo kde to je?

Předem moc děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Gaudeamus. Veletrh vysokých škol, kde si můžete pokecat. Najděte si, kdy se koná ve kterém městě.

asd1
hodnocení

0x

Svaz Českých bohémů?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]