Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu přestoupit zpátky na školu a zůstat v ročníku?

Od: anonymnikamarad odpovědí: 6 změna:
Dobrý den. Přešel jsem z jedné školy z druháku s maturitou na učňák v prváku. Už první dny cítím, že to bude stát za pytel a udělal jsem velikou chybu. Kamarádi se ptali učitelů a zjistilo se, že to možné prej je jít zpátky ale i přes to se zeptám tady.
Je tedy možné jít zpátky popřípadě zůstat v druháku? Děkuju za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nejprve se dohodni s rodiči a pak s vedením školy. Třeba ti to povolí.

anonymnikamarad
Rodiče s návratem souhlasí, sami chtěli abych zůstal jenže já blbec si to tak trošku vydupal. Děkuji za odpověď

hodnocení

1x

Vas zakonny zastupca (rodic) nech to zisti v skole. Automaticky narok nie je.

lmgify
hodnocení

0x

Jen ředitel nové školy, v tomto případě tedy té s tou maturitou, rozhoduje, koho a za jakých podmínek přijme. Musíš se ptát jeho. Ať mu rodiče zavolají hned zítra! Nic neodkládat, nebo bude pozdě.

lmgify
hodnocení

0x

> Už první dny cítím, že to bude stát za pytel

Jen pro zajímavost těm, kdo v budoucnu budou uvažovat o něčem podobném a tento dotaz najdou vyhledávačem, můžeš napsat, co tě takhle rychle na nové škole/oboru/spolužácích/učitelím/vyučování/... zklamalo a co ti předtím na tom maturitním oboru vadilo? Třeba budou mít stejnou zkušenost jako ty a zajímalo by je, co mohou očekávat.

Možná bys mohl i zmínit ty obory na SŠ a učňáku, ať si mohou udělat přibližnou představu.

Díky

nick*
No asi poznal, co na tom učňáku je za smetánku… A na škole se mu nechtělo učit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]