Dobrý den, rad bych Vas požádal o radu ohledně zápisu ke studiu. Dne 12.9 jsem se byl zapsat ke studiu na vysoké skole a rad bych se Všechno zeptal, zdali zápis stále mužů zrusit bez udání důvodu. Mějte na paměti, prosím, že již platíme školné za delší studium, tak zdali je možnost domluvit určitě lhůty odstoupit od smlouvy, abych neplatil nějakou částku, penále nebo náhradu škody. Zápis se dá klasifikovat jako zápis do pracovního poměru, tudíž by se to melo řídít stejnými podmínkami. Děkuji za rady
Dobrý den, rozumím tomu správně, že se clověk, který má studijní předpoklady, resp. inteligenci pro studium vhodnou, byl nejdříve zapsat ke studiu na VŠ a až následně se chce na vše zeptat? A nikoliv tam, kde byl u zápisu, ale ptá se na internetu? Takže, skočte si na to stejné místo, kde jste byl 12. září, tam to řešte a zkuste se z toho svého neuváženého kroku se ctí dostat a pokud možno bez následků. Zdravím!
doplněno 16.09.23 10:11: petrpa - poradím opět stejné. Běžte problém řešit tam, kde jste ho vyvolal (patrně na studijním oddělení příslušné fakulty, kam jste se hlásil). A zbytečne neztrácejte čas.
petrpa
Dobrý den, můžete mi poradit? Čekal jsem, až mi dojde pozvánka z teologické fakulty a došla ve středu 13. září, den po zápisu. Nepřišla tak měsíc od ukončení přihlášek a chci změnit fakultu... Je to mozne bez toho abych platil školne, kdyz jsem zapsány? Je to přece jen 37 tisíc...Děkuji za radu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.