Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Certifikát AJ

Od: krystofnovak odpovědí: 4 změna:

Zdravím, nevíte náhodou někdo jak moc je EF-SET certifikát věrohodný? Dělal jsem si 50 min. plnohodnotný test a vyšlo mi C2 84/100. Myslím si, že anglicky umím dost dobře každopádně C2 - jako rodilý mluvčí se úplně necítím, ale těžko říct...

Případně myslíte, že by certifikát šel uplatnit například v příhlášce na výšku? V emailu co mi přišel píšou, že ho dokonce můžu přidat do životopisu, ale těžko říct jestli mi tam k něčemu bude. *alene*

Přídávám link na stránku - efset.org/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

V přihlášce na výšku i v životopisu ho můžete uvéstJe to bez uplatnění,protože jestli bude např. pohovor v angličtině,hned budou vědět,jak na tom s jazykem jste.

krystofnovak
hodnocení

Tak ono jde i o to, že je ten certifikát zdarma - ostatní se pohybují až v tisících korunách a já se tenhle rok hlásím na UK PF kde dávají bonusové body za certifikát B2+ tudíž to bylo spíše myšleno jestli by mi teoreticky uznali body i za tenhle online test. Jak jsem uvedl v původní zprávě, není to tak že bych anglicky neuměl a jenom jsem to dobře natipoval, spíš pochybuji o správnosti toho testu. :) S pozdravem Kryštof

mate59

Bonusové body za to určitě nebudou,papír snese všechno,tak to tam uveďte.Směrodatný bude výsledek na zkouškách,držím palce.

hodnocení

0x

Vnuk je pevně rozhodnut certifikát získat. Vyhlídka toho, že nebude muset maturovat z angličtiny ho motivuje. Jasně že ví, že to nebude procházka růžovým loubím, ale má to tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]