Dobrý den, studuji obor číšník a mám jít do 3.ročníku jenže jsem na konci druháku dostal N z praxe a měl jsem si dodělat 20 dní o prázdniny nadělal jsem si 10 dní z 20 a už to nestíhám uzná mistr odborného výcviku aspoň těch 10 dní?
Jak "nestíhám"? Je 14. srpna, do zahájení školního roku se dá ještě 10 dní hravě stihnout. No ale to je potřeba jít makat na praxi a ne se válet někde u vody, to ano. Jinak pokud neuděláš to, co máš předepsáno na projití, tak do žádného třeťáku nejdeš. Upřímně vůbec nechápu, že jsi už za 3/4 prázdnin dávno 20 dní praxe neudělal. Min. dva týdny bylo vyloženě hnusné počasí a mohl jsi tak mít vše dávno hotové a teď se válet u té vody. Tak teď půjdeš holt v těch třicítkách někam pinglovat, nebo máš vcelku pešík s klasifikací. Pěkný zbytek prázdnin a větší fortel do práce přeji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.