Nejste přihlášen/a.
Může pomoci kognitivně behaviorální terapie. Aneb vystavujte se tomu postupně, až nepříjemné zmizí. Jinak, není se co divit, z lékařů má strach čím dál více lidí i kolem mě - zejména po aféře kovid. Jako ten pán co mu za války pan doktor Mengele odebral bez anestézie ledvinu a on pak už nikdy nešel k žádnému dalšímu lékaři (není se co divit). Dožil se tuším 95 let aniž by bral jakékoliv léky. Jeho jméno už nevím. Měli ho později v koncentračním táboře zabít v plynové komoře, v té době však již válka končila a on to přežil.
Podle mě to nezmizí jen tak a už vůbec ne úplně.
Stejně jako horolezec, který nemůže na každém centimetru myslet, že spadne, protože při takovém jednání na 100% spadne, tak sestra nemůže píchat jehlu pacientům s vědomím, že se netrefí, poteče krev, omdlí, atd.. To hlavně ublíží těm druhým a pak tam nemá co dělat.
Určitě bych nešel na odběry s vědomím, že mě budou píchat na 4x a sestra bude vyvracet oči v sloup.
Můžeš s tím něco dělat, ale né se tím živit.
Běž někde kuchat ryby či zvířata do řeznictví a pokud se to nezlepší, tak máš jasno. Pokud se ti to zevšední, tak je to na dobré cestě.
Všechny sestry nepíchaj. Co třeba rehabilitační nebo zubní?
Studuješ ve zdravotnictví, tak správný výraz je "výkon" nikoliv zákrok. Oni nezakročují jako policie proti někomu, ale vykonávají nějakou činnost (operaci, ošetření,atd...).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.