Nejste přihlášen/a.
Vnučka má dilema ohledně kolejí ČVUT. Připadají v úvahu tyto dvě. Koukáme na to a zdá se to podobné. Nebo znáte nějaké přednosti či nějaká "skrytá negativa"?
2x
Můžete zkusit dát do preferencí tyto malé koleje, ale pravěpodobně přeřadí vnučku na Strahov. Skrytá negativa? Jako štěnice a podobně?
2x
Já bych nešel na koleje. Cizinci tam tahají nejen štěnice.
Tohle jsem řešil před lety, šalamounsky a za pár kaček. Stačí přemýšlet.
A jinak už i v zahraničí vědí, že není ČVUT to, co bývalo. Je lepší vyjet za hranice a sbírat praxi, makat na sobě. Jedině, že by to byla fakt extra dobrá studentka.
To jsou moje zkušenosti i zkušenosti hodně úspěšných lidí co znám.
Děkuji za reakce. Už jí přišlo, že bude na Bubenečské. Když tam zajede těch 150 km a porozhlédne se, jak doporučujete, tak ty skryté nedostatky stejně nespatří. Taky už ví, že kolej je čerstvě po zásadní rekonstrukci. Uvedený článek je 5 let starý, čili dávno před opravami. I když štěnice tam mohou být znovu během chvíle.![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.