Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolej Orlík nebo Bubenečská čp. 1023?

Od: liska5 odpovědí: 4 změna:

Vnučka má dilema ohledně kolejí ČVUT. Připadají v úvahu tyto dvě. Koukáme na to a zdá se to podobné. Nebo znáte nějaké přednosti či nějaká "skrytá negativa"?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dch7gjd
hodnocení

2x

Můžete zkusit dát do preferencí tyto malé koleje, ale pravěpodobně přeřadí vnučku na Strahov. Skrytá negativa? Jako štěnice a podobně?

liska5
hodnocení

Strahov nechce právě kvůli možným štěnicím. Tohle by měly být koleje, které ona preferuje. Hlavně, že jsou zrekonstruované. Vyloženě malé ale nejsou: Bubenečská s kapacitou 378 lůžek, zatímco Orlík zhruba s kapacitou poloviční.

hodnocení

2x
Proč má dilema, ať se porozhledne osobně na obou kolejích.
Já bych nešel na koleje. Cizinci tam tahají nejen štěnice.
Tohle jsem řešil před lety, šalamounsky a za pár kaček. Stačí přemýšlet.
A jinak už i v zahraničí vědí, že není ČVUT to, co bývalo. Je lepší vyjet za hranice a sbírat praxi, makat na sobě. Jedině, že by to byla fakt extra dobrá studentka.
To jsou moje zkušenosti i zkušenosti hodně úspěšných lidí co znám.
liska5
hodnocení

Děkuji za reakce. Už jí přišlo, že bude na Bubenečské. Když tam zajede těch 150 km a porozhlédne se, jak doporučujete, tak ty skryté nedostatky stejně nespatří. Taky už ví, že kolej je čerstvě po zásadní rekonstrukci. Uvedený článek je 5 let starý, čili dávno před opravami. I když štěnice tam mohou být znovu během chvíle.*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]