Dobry den nevim kestli mi zde nekdo poradi ale delam skolu zamerenou zdravotnicko prdagogicky myslela jsem ze me to vbude bavit a uz od druheho pololeti uvazuji o prestupu je to tedy ctyrlety maturitni obor. Dodelala jsem prvák a chci se zeptat kdybych chtela prestoupit na obor automechanik na ucebni obor zda by to slo v srpnu nejak vyresit a v zari hned nastoupit na novou pokud by bylo misto. Rada bych abych se v zari nemusela vracet na tu starou ale vubec nevim co vse to obnasi.
V srpnu už ve škole někdo kompetentní bude k vůli maturitám. Takže si tam zajdi a poptej se. Je to individuální přístup. Každá škola si může klást nějaké podmínky. Včetně uznání známek, atd..
Ze zdrávky na automechaničku? To by chtělo hlavně fyzickou zdatnost, ale ta je potřeba i na zdrávce v ošetřovatelství, že?
Podmínky přijetí a přestupu určuje jenom ředitel nové školy. Zajdi/zavolej tam (s rodiči) co nejdříve. Pokud dojde k souhlasu s přestupem, staré škole se to jen oznámí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.