Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu studovat po hotové maturitě další střední školu?

Od: hnup odpovědí: 7 změna:

Jinak řečeno, už mám hotovou maturitu na gymnáziu. Můžu teď jít studovat další střední školu, popř. souběžně s vysokou školou? Zajímá mě konkrétně obor automechanik.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Jasně že můžete.
hnup
07.07.23 20:21
hodnocení

Děkuju

hodnocení

1x

Ano. dnes je to běžné. Za prachy státu se vystuduje jedne obor, druhý obor, třetí obor a pak ten člověk jde dělat stejně něco jiného. A pak, že chybí peníze ve školství. Kdyby si tuto rozežranost měl platit každý sám, to by to vypadalo jinak. Dříve - nevoní ti škola? Tak jdi makat rukama! Ještě nikdy v dějinách nebylo tak podporované to, co škodí většinové společnosti, jak dnes. Znám jednu, co vystudovala postupně 3 vysoké školy a nakonec stejně zůstala s dětmi doma.

hnup
hodnocení

Snad to nemíříš proti mě, poněvadž jsem nikdy neřekl, že bych nebyl ochotnej si studium platit sám. :)

k2

@sisi:Muzu se zeptat, kolik rocne stoji danove poplatniky (a kolik Kc konkretne diky tomu chybi ve skolstvi) studenti, kteri vystuduji vice oboru/skol?

liska5

sisi, proč tak ostře? Někdo se ptá na možnost dalšího vzdělání, a dostane se mu odpověď, že je rozežranej a ať jde makat rukama. Dvě střední školy má absolutní minimum lidí. Vedle toho jsou tu dospělá vyžraná nefachčenka, která nastavují ruku, aniž by se snažila o jakékoliv vzdělání i práci...

hodnocení

0x

Jestli máš hotovou střední a šel bych studovat další střední, tak si v září požádej o uznání předmětů. Běžný předměty jako ČJ, M, AJ ti odpadnou a měl bys jen ty odborný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]