Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nehodnocen v pololetí 8. třídy

Od: anonym1 odpovědí: 6 změna:

Byl jsem nehodnocen v 1. pololetí 8. třídy z tělesné výchovy, ve druhém pololetí jsem již byl uvolněn. Je to problém? Přestože jsem měl v pololetí samé jedničky (kromě TV), budu mít na vysvědčení za 1. pololetí nehodnocen. Nebude to vadit u přijímacího řízení na SŠ? Děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Záleží na jakou SŠ se hlasité. Většina SŠ počítá fyziku, matematiku a češtinu. Tělocvik počítá jenom SŠ zaměřena na fyzickou kondici.
anonym1
hodnocení

Dobrý den, děkuji za odpověď, na SŠ se zaměřením na fyzickou kondici se hlásit určitě nebudu, jen mě zajímalo, zda nebude vadit, že na vysvědčení bude za 1. pololetí místo "prospěl s vyznamenáním" napsáno "nehodnocen", přestože jsem měl samé 1. Děkuji.

Do přihlášky se snad uvádí známky z jednotlivých předmětů (nebo to tak aspoň bývalo), tak tam ty "samý" uvidí, ne?

anonym1
hodnocení

Dobrý den, asi ano, ještě jsem přihlášku nepodával, tak nevím :). Každopádně děkuji za odpověď.

Tak píšou, podívejte se Přihláška na stře/...

anonym1
hodnocení

Děkuji, takže asi můžu být v klidu :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]