Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to ohledně přijetí na VŠ?

Od: daniell odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, aktuálně jsem přijatý na jednu VŠ a teď se hlásím ještě na druhou v druhém kole, resp. mi bylo nabídnuto jít na pozdější termín přijímacích zkoušet (na první jsem se nedostavil). Každopádně za pár dní mě čeká zápis na první VŠ. Proto bych se Vás chtěl zeptat, jak to bude probíhat? Nevadí, pokud se dostavím na zápis na první VŠ a pokud bych se dostal na i na druhou, kam bych chtěl eventuelně jít, tak se prostě odhlásit? Protože jsem četl něco skrz, že od doby zápisu jsem jakoby už student dané školy. Nebude to mít vliv např. na roky bezplatného studia?
A ještě jsem četl něco ohledně ubytovacího stipendia, že na něj pak můžu ztratit nárok, pokud se odhlásím z první školy. Je to tak, že ztrácím úplně, nebo je to na posouzení školy? První VŠ mám poblíž, druhou v jiném kraji.
Já samozřejmě vím, že ideální by bylo napsat dané VŠ, což jsem i udělal a čekám na odpověď. Jen mi to nějak nedá spát a pokud někdo o tom něco ví, byl bych rád, kdyby poradil.
Předem děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jode
hodnocení

0x

Ode dne zápisu ke studiu jsi student. Podle toho se zařiď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]