Nejste přihlášen/a.
Dnes sa mi stala v škole jedna vec. Dnes sme mali telesnú, a ja som si omylom zabudol úbor na cvičenie doma. Tak som normálne išiel do šatne, vyzul som si tenisky a v ponožkách som išiel do telocvične a sadol som si na lavičku pre necvičiacich. Keď prišiel učiteľ, tak som sa mu ospravedlnil, že som si dnes zabudol úbor. Ale on mi povedal, že dnes bude známkovať člnkový beh, skok z miesta a brušáky na čas a keďže necvičím a nemám ospravedlnenku od doktora alebo rodiča, tak to budem mať všetko za 5. Keďže chcem mať z telesnej na konci roka aspoň dvojku, tak som sa to snažil nejako dohodnúť, že by som išiel nabudúce, ale učiteľ bol neoblomný a jediná možnosť bola, že by som cvičil tak ako som oblečený. Lenže v ponožkách, nohaviciach a v košeli sa ťažko podá nejaký dobrý výkon, tak som dostal 3,3,3. A nedostal som ani možnosť na opravu. Čo mám robiť, ako by som si to mohol vylepšiť, alebo presvedčiť učiteľa na opravu?
Není to nespravedlivé. Prostě jsi za chybu dostal horší hodnocení. To se ti v životě stane ještě mnohokrát. Není jasné, jaký speciální cvičební úbor k těmto cvikům potřebuješ? Myslím, že se daly předvést i v trenýrkách. Klikatý běh v ponožkách nebo naboso nemohl výsledné hodnocení podstatně ovlivnit. Učitel vás už zná z předchozích hodin, takže bych to nechal být.
Já chodívám hrát hokej. Kdybych tam přišel v košili a nohaviciach, tak ma kamoši pošlú do rici.
Nechápu proto, jak si někdo může na tělesnou výchovu zapomenout cvičební úbor.
Učitel má pravdu, nauč se disciplíně.
Požádej ho, ať tě hodnotí ještě příští týden. Ale nebyl důvod, abys byl v ponožkách, pokud jsi boty neměl na odpis, měl jsi mít boty, který v tělocviku normálně používáš. Nebo jsi si odnesl domů i boty, příp. proč? Mimochodem, je čtvrtek, to bylo nad tvoje síly vzít v pátek úbor, nechat ho doma přes víkend vyprat a v pondělí/úterý si ho přinést? Podle vyjaddřování jsi předpokládám na konci druhýho stupně/střední, takže už nejsi malej harant a máš si to hlídat.
Před několika měsíci tu řádil ponožkový fantom, který neustále zakládal vlákna o tom, že ve škole chodil v ponožkách, jestli jsi to ty, tak chybí fotjka těch špinavých ponožek.
Kdybyste cvičili venku na stadionu..., ale v tělocvičně jste mohl být v boxerkách a naboso, ne? Opravdu hloupá výmluva i vlastně dotaz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.