Nejste přihlášen/a.
Prosím, poraďte mi jak se mám co nejvíc připravit na maturitu z angličtiny. Na co si dávat bacha, nějaké rady od těch co už maturovali. Díky!
Já maturoval jako 1. ze státní maturity a připravoval jsem se takto: na poslechovou část jsem si pouštěl oblíbené anglické písničky na youtube (with lyrics - máš to i se slovy) no a nějaký to cédéčko z učebnice...
Taky jsme odebírali jeden časopis a tam byly testy (ty A B C D), což jsme taky trénovali, ale tato část je hodně zrádná. Pak tam bude ta nějaká písemnost, třeba krátký neformální dopis. My jsme měli téma, že jsem jakoby ztratil učitelky knížku a měli jsme jí to napsat a jak se s ní vyrovat. Tady jsem nejvíc ztratil... Tuto část a vůbec všechno byste měli probírat s učitel(kou)em.
Jinak se toho neboj, ale stejně se budeš bát to je jasný a přirozený
Celé bych to srnul třemi slovy: trénovat, trénovat a trénovat!
Ať to klapne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.