Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový dotaz. Jsem ve třetím ročníku na střední škole. V ekonomice mi vychází průměr 3,84 (Viz. soubor). Učitelka mi, ale chce dát za pět. Tuto samou učitelku mám na předmět účetnictví, průměr 3,23 a dala mi trojku. V prváku a ve druháku jsem u ní měl na konci roku vždy za tři. O hodině nám říkala, že nám věří jak ve čtvrtém ročníku zabereme a určitě se budeme snažit. Ovšem mě předminulou hodinu říkala, že mě prostě dál nepustí. Dost dětí ve třídě má u ní problémy s učením a nebojí se do někoho jet z nás "bomby" s tím, že ráda vyvolává konflikty. Chci se zeptat zda je tady nějaká možnost, že mi za pět nedá. Děkuji za případné odpovědi.
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
ben®
2x
ltz
0x
Měl jste tam i za jedna, nebo za dvě. To znamená, ze když chcete, zabrat umíte. Takze ty poslední pětky svědčí spíše o vašem lajdáctvi, ne že by jste nebyl schopen látce porozumět. I tak si myslím, že učitelka tam měla navrhnout a dát naposledy ještě šanci na opravu, určitě by jste souhlasil. Příště by jste už určitě nelajdačil a více se snažil.
.
.
.
.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]