Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysoká absence na SŠ

Od: bla odpovědí: 5 změna:
Jak se řeší vysoká absence na SŠ (cca 40 %), pokud mám všechny známky? Tak z 95% jsem byla nemocná. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
40% absence?
To se asi řeší invalidním důchodem.

Taková absence, to už ani nemá cenu chodit do školy. Po škole to bude stejný, případně ještě horší a to tě všude vylejou. Takže se nestresuj se školou, jdi zrovna do důchodu a je po starostech.

hodnocení

0x
Střední školy mívají hlavně u odborných předmětů stanovenu maximální možnou absenci. Pokud se do ní nevlezeš, nejsou splněny požadavky pro úspěšné ukončení ročníku. Je možné požádat ředitele školy o výjimku, nebo nějaké řešení.

hodnocení

0x
To se zeptej ve škole.

hodnocení

0x

zeptejte se ve škole. syn měl loni taky vysokou absenci, známky si poctivě doplňoval. většině učitelů to stačilo, jeden šel podle pravidel klasifikačního řádu a nechal ho dělat komisionální zkoušky (paradoxně z předmětu, kde měl v jako jediném samé jedničky). i letos jsem očekávala vyšší absenci, tak jsem podala žádost řediteli k nepřihlížení absence, doložila potvrzení jeho lékařů a bylo tomu vyhověno, takže letost i přes vysokou absenci by komisionálky dělat neměl. původně jsem myslela, že podáme žádost o individuální výuku, ale to nám ředitelka předem neschválila... ale vlastně i přes jiný název je to přesně to, co syn potřeboval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]