Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit s omluvenkou do školy
Minulí pátek nám bylo oznámení že se školou máme jet do zoo
A dneska (v den odjezdu) mi ráno ujel vlak.
Tato akce byla povinná což znamená že ti co nejednou by byly přiřazeni do ostatních tříd ve škole, jenomže já celý den zůstala doma. Můj třídní učitel už ví o tom že mi ráno vlak ujel ale asi bude vyzvídat proč jsem nepřišla do školy. Mám tedy zalhat a říct mu že jsem o této informaci nevěděla? Předem dekuji za pomoc
Minulí pátek nám bylo oznámení že se školou máme jet do zoo
A dneska (v den odjezdu) mi ráno ujel vlak.
Tato akce byla povinná což znamená že ti co nejednou by byly přiřazeni do ostatních tříd ve škole, jenomže já celý den zůstala doma. Můj třídní učitel už ví o tom že mi ráno vlak ujel ale asi bude vyzvídat proč jsem nepřišla do školy. Mám tedy zalhat a říct mu že jsem o této informaci nevěděla? Předem dekuji za pomoc
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]