Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasedlá učitelka?

Od: ondrejj odpovědí: 8 změna:
Ahoj je mi 14 let a chodím do 9. Třídy na ZŠ, nikdy jsem neměl problémy s prezentacemi, měli jsme si vybrat volitelný předmět tak sem si vybral konverzace z anglického jazyka, učitelka mě chválila atd. ale najednou v poslední době mi začala říkat že moje prezentace neodpovídá 9. Třídě ani moje práce, do teď jsem dostával jedničky a před třídou řekne že semnou má furt problémy že nedokážu nic udělat, a ještě řekla že jsem se nedokázal ozvat na její e-mail o víkendu, jako kdybych koukal na školní e-mail o víkendu :), nedokážu pochopit tu logiku, s ostatníma učitelama vycházím strašně dobře, nejsou semnou problémy ani nic, ale nechápu jak mě může takhle před třídou ztrapnit, byl jsem úplně na dně, jsem takovej ten typ co je ve škole ticho nic neříká takže to je důvod proč semnou nikdo nemá problémy a se všema vycházím, myslím si že je zvyklá moc na 4. Třídu atd. Protože mi i řekla že nás nikdo nedokáže naučit prezentace - prezentace je moje většinou nejlepší známka, význam se v počítačích a zabývám se tím takže pro mě to bylo docela „schození", budu rád za každou radu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ondřeji, předně se tím netrap. Vím, že tě to trápí, ale nestojí to za to, aby tě to stresovalo. To, co jsi tady napsal, to bys měl říci té učitelce a požádat ji o radu, jak to dělat, co dělat jinak, aby s tvou prací byla spokojena. Nebo o tom promluvit s jiným z učitelů, když píšeš, že s ostatními vycházíš v pohodě. Určitě bys nějakou radu dostal. A nebo zůstaň v klidu, ten měsíc a pár dnů do konce školního roku už to vydržíš. Přeji ti dobrou náladu a úspěch v dalším studiu, ve všech tvých dalších konáních a radost ze života! Pozdrav do dálky!

ondrejj
hodnocení

Děkuju moc vážím si toho.

hodnocení

1x
Ženský mají težkej život. Je potřeba mít s nima soucit a trpělivost. ;)

hodnocení

0x

Máš to "za pár", třeba učitelka neměla svůj den, nechala bych to plavat...

f

Co to je za moresy číst maily o víkendech? To mají žáci tuto povinnost dneska?

sasa*
hodnocení

0x

No jestli mladá,tak po tobě tzv. jde! Nedělej si s tím hlavu, jak píší jiní.Zeptal bych se proč na tebe názor změnila a jak se máš tedy dál k tomu postavit.

kareluno
hodnocení

0x
Netrap se s tím. Hlavně to ber tak, že za chvíli bude konec. A nejsi sám, kdo zrovna nejlépe nevychází s učiteli. Třeba já mám teď ve druháku na gymplu učitele dějepisu, který je strašlivý morous, i když je mladý. Kdykoliv se na něj jen podívám, tak ihned změní výklad a začne mít blbý řeči, typu jestli mám mozek, ať odpovím atd. Tak se dívám do lavice a píšu a taky žiju. A navíc s ním skončím za měsíc a půl, pak už ho jen občas potkám na chodbě. Buď v klidu.

liska5
hodnocení

0x

Jak jsi mohl mít samé jedničky?! Jen v tom Tvém dotazu bych červeně zasáhla 23x! Nečleněný text bez interpunkce. To je teda prezentace!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]