Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat, existuje nějaký exaktní dresscode co mít na ústním? Moje představa je oblek, košile, kravata. Ale díval jsem se na fotky z ústní u nás na škole z minulého roku a někdo třeba ani sako neměl, jen košili. Někdo zase neměl ani polobotky ale bílý Air Forcy od Nike.
Já mám košili, polobotky i sako. Můj jediný problém jsou kalhotky. Mám černý oblekový kalhoty který jsem rád, že dopnu ve stoje, sedět v tom je utrpění, pak mám druhý obyčejný černý kalhoty slim fit s těma jsem na tom o něco líp ale taky žádná hitparáda. Pak mám vínově červený kalhoty a ty jsou něco mezi oblekovýma a volnočasovýma. Je otázka, jestli vinově červená není provokativní. Vzal bych si k tomu ty černý polobotky, bílou košili. Sako mám tmavě šedý. Je to vhodná kombinace? Nebo to mám odtrpět s těma černýma kalhotama? Zvažoval jsem, že bych si i půjčil oblek ale to mi příjde dost zbytečné...kvůli jednomu dni a zvlášť když jsem viděl, jak to bylo minulý rok.
Díky!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.