Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maturita - účím se a mám pocit, že nic nevím

Od: jarin® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

jak napovídá název otázky, účím se na maturitu, poctivě si čtu všechny otázky z ekonomiky a účetnictví, což zabere klidně i 4 hodiny a stejně mám pocit, že nic nevím a už si vybavuju ty nejčernější scénáře, jak tam budu těch 15 minut mlčet.

Nutno ovšem dodat, že maturitní otázky jsme psaly celý čtvrťák ve formě testů, z ekonomiky jsem měl na vysvědčení 1, z účetnictví 3 (účto mě úplně nebaví a byť jsem se otázku naučil a odevzdal popsaný tři A5tky, tak to na jedničku nebylo).

Z tohohle hlediska si tedy nemyslím, že bych se začal učit pozdě. Od začátku května si čtu denně otázky, příští týden mám ústní a stejně mám pocit, že vím prd...je to normální?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Neboj, bude to ok. Zkus pomodoro techniku, ať toho nemáš plné brejle...

ben®
hodnocení

1x
Dobry den, ano, toto je normalni, ale nestresujte se touto neduverou ve svou osobu - pokud jste alespon prumerny student, tak kdyz pri ustni maturite “ztratite nit”, tak Vam bude zkousejicim pomozeno. Zdravim!

hodnocení

0x
Zkus myšlenkové mapy. Určitě doporučuji si otázky vytisknout, lépe se z toho učí.
Docela je dobré psát si, jaké otázky už umíš, mít v tom nějaký přehled.

olinl
hodnocení

0x

Můžeš na soustředění vyzkoušet Omega 3 mastné kyseliny(rybí tuk) v tobolkách. Proti únavě a na soustředění používám tyto Dr.Max Omega 3 Pr/... Tak na šest až osm hodin mě 2 tobolky "nabudí"jak psychicky, tak fyzicky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]