Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jak napovídá název otázky, účím se na maturitu, poctivě si čtu všechny otázky z ekonomiky a účetnictví, což zabere klidně i 4 hodiny a stejně mám pocit, že nic nevím a už si vybavuju ty nejčernější scénáře, jak tam budu těch 15 minut mlčet.
Nutno ovšem dodat, že maturitní otázky jsme psaly celý čtvrťák ve formě testů, z ekonomiky jsem měl na vysvědčení 1, z účetnictví 3 (účto mě úplně nebaví a byť jsem se otázku naučil a odevzdal popsaný tři A5tky, tak to na jedničku nebylo).
Z tohohle hlediska si tedy nemyslím, že bych se začal učit pozdě. Od začátku května si čtu denně otázky, příští týden mám ústní a stejně mám pocit, že vím prd...je to normální?
Můžeš na soustředění vyzkoušet Omega 3 mastné kyseliny(rybí tuk) v tobolkách. Proti únavě a na soustředění používám tyto Dr.Max Omega 3 Pr/... Tak na šest až osm hodin mě 2 tobolky "nabudí"jak psychicky, tak fyzicky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.